fbpx

Handelsbetingelser

Firma- og kontakt oplysninger

Hiddo Wear ApS
Griffenfeldsgade 11A, kl. tv.
2200 København N
CVR Nummer: 41639490
E-mail: info@hiddowear.com
Telefon Nummer: (+45) 93 86 90 89

Åbningstider:
Mandag – søndag kl 10-17

Betalingsvilkår
Hiddo Wear modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Alle beløb er i danske kroner og er inkl. 25% moms.
Hiddo Wear bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Ekspedition
Vi ekspederer din ordre så snart vi modtager den for at sikre hurtig levering. Du er velkommen til at kontakte os på info@hiddowear.com hurtigst muligt, hvis du har ændringer til din ordre. Såfremt ordren allerede er blevet ekspederet og sendt, vil det ikke være muligt at ændre.

Leveringsbetingelser
Vi ekspederer din ordre så snart vi modtager den for at sikre hurtig levering. Hiddo Wear sender med GLS og Post Nord mv.
Med mindre andet er anført på ordrebekræftelsen, finder levering sted hurtigst muligt. Hiddo Wear tilstræber, at ordrer indgået inden kl. 12 til Danmark afsendes samme dag.

Normalt er det bestilte fremme 1-2 dage efter ordre indenfor Danmark og 7-8 dage i udlandet. Hiddo Wear forbeholder sig ret til at foretage delleverancer. Er der anført, lovet en leveringstid, gælder den med forbehold af force majeure, uheld, mulig forsinkelse af bestilte materialer og forsinkelse af fabrikationen, som følge af værkstedsuheld og forsinkelser fra sælgers underleverandører. Foreligger forsinkelse kan såvel køber som Hiddo Wear ved anbefalet meddelelse til den anden part frigøre sig for købet/salget, såfremt forsinkelsen overstiger 3 måneder.

Leveringsmuligheder og leveringstid i Danmark:

  • GLS Pakkeshop
  • GLS omdeling til privat
  • Postnord omdeling til privat

Leveringsmuligheder og leveringstid udenlands:

  • PostNord

Reklamationsret
Der gives reklamationsret i henhold til købeloven på 2 år. Reklamationsretten gælder kun for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.
Ved fejl og mangler skal du kontakte os på info@hiddowear.com med billeder og beskrivelse af fejlen før du sender varen retur til os.
Hiddo Wear vil ikke dække returneringsomkostninger.

Alle reklamationsvarer sendes til:

Hiddo Wear ApS
c/o Ayan Abdiaziz
Griffenfeldsgade 11A, kl. tv.
2200 København N

Bemærk at vi er op til 14 dage om at behandle din reklamationsvare. Når vi modtager din pakke, vil vi kontakte dig med henblik på at få din kontooplysninger, så vi kan overføre beløbet til dig. Når pengene er overført går der op til 3 hverdage før pengene er på din konto. Vi refunderer ikke forsendelsesgebyret.

Læs mere om reklamationsret her.

Bytteret
Der gives 14 dages fuld bytteret på varer købt i vores Webshop. Vær opmærksom på at vi kun bytter til en anden vare og at vi ikke giver pengene retur.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.
Hvis du vil gør brug af din bytteret skal du kontakte os på info@hiddowear.com hvor vi vil hjælpe dig med at finde frem til den rigtige løsning for dig.

Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand og mængde, som ved modtagelsen, dvs. de skal være i samme emballage, som ved modtagelse, og have prismærke på.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Choose currency
EUREuro